Tag: guilds

30 emra që mund të përdorni për guilds në Free Fire
Një nga veçoritë interesante të shtuara së fundmi në Garena Free Fire janë guilds. Lojtarët mund të krijojnë ose t'i bashkohen atyre në Free Fire dhe të marrin pjesë në Guild Tournaments. Shumë lojtarë janë në kërkim të emrave interesante…