Tag: guild

30 ide emrash për guild-in tuaj në Free Fire
Këto janë 30 emra që mund t'i vendosni guild-it tuaj Free Fire i jep mundësi lojtarëve të krijojnë guilds në mënyrë që ata të luajnë me shokët e tyre dhe të marrin pjesë në kampionate të ndryshme. Disa lojtarë preferojnë…
Fairy Tail Review
Fairy Tail erdhi në 2007 si një manga përpara se të kthehej në anime. Të dyja ishin mjaft të suksesshme, dhe edhe pse seria nuk arriti majat që arritën Dragon Ball ose Naruto, ajo ka tani mjaft fansa dhe më…