Microsoft qëndron krah Epic në luftën kundër Apple
Microsoft ka nxjerrë guidelines të rinj për app store e tij duke mbështetur Epic dhe goditur Apple Në luftën midis Apple dhe Epic për heqjen e Fortnite nga pajisjet iOS dhe MacOS dhe rregullave të Apple në lidhje me store,…
YouTube lëshon pak dorën me dhunën në videolojëra
Më mirë vonë se kurrë. Përgjatë viteve të fundit, kontenti dhe rregullat e YouTube kanë qenë në ndryshim të vazhdueshëm. Kjo ka ndikuar edhe në atë popullatë të njerëzve që poston video në YouTube, por ndryshimet e fundit duket se…