Gjithçka që dimë për Horizon Forbidden West në PS5
Këtu është gjithçka që dimë për vazhdimin e parashikuar të hitit të 2017-ës, Zero Dawn Për më shumë se një dekadë, Guerrilla Games ishte e njohur për ekskluzivitetin e saj të fps shooter-it Killzone. Sidoqoftë, në vitin 2017, studioja hollandeze…
Vazhdimi i Horizon Zero Dawn, Horizon Forbidden West u zbulua dje
Horizon Zero Dawn ishte pa dyshim një nga lojërat më të mira në PlayStation 4, dhe tani, në eventin e fundit Future of Gaming të Sony, u zbulua vazhdimi, i vendosur në PlayStation 5, iquajtur Horizon Forbidden West. Trailerin e…