Tag: guerilla warfare

Call Of Duty: Guerrilla Warfare mendohet të vijë këtë vit nga Sledgehammer Games
Është e sigurtë që 2021 do të sjellë lançimin e një loje të re të Call of Duty, që do të marrë vendin e Black Ops Cold War. Më parë kemi dëgjuar se Sledgehammer Games, studioja pas Advanced Warfare dhe…