Riot bën buff Guardian në VALORANT Patch 1.08
Riot Games lëshoi dje shënime të reja patch për VALORANT.  Guardian shihet rregullisht si inferior ndaj pushkëve të tjera gjysmë-automatike si Phantom dhe Vandal, por edhe me një çmim prej disa qindra kredish më të lira, arma u ndie nën…
Patch 9.21 i League of Legends sjell një bug të çuditshëm me Rakan
Spaghetti Code i Riot këtë rradhë prek Rakan Spaghetti Code në League of Legends është tashmë një meme mjaft e njohur nga fansat. Disa ndërveprime mjaft të çuditshme shkaktojnë bugs nga më të ndryshmit, por zakonisht për këto duhet një…