Nvidia GTX 1660 dhe 1650 do të lançohen në 15 mars dhe 30 prill
Nvidia bëhet gati të lançojë serinë më të lirë 16XX. Seria 16XX nga Nvidia u lançua fillimisht me Nvidia GTX 1660 Ti në krye, një kartë aspak e keqe. Edhe pse karta nuk ka ray tracing dhe AI të ngjashme…