Tag: gta6

Raportimet e fundit sjellin lajme të këqija për GTA 6
Rockstar Games ka disa tituj hit nën brezin e saj, por asgjë nuk krahasohet me ekskluzivitetin Grand Theft Auto. Fansat e lojës tani presin GTA 6, por një leak sugjeron se data e lëshimit të lojës është shumë larg. Rockstar…
Rockstar bën update websitet e GTA 6 pranë njoftimit të mundshëm të saj
Duket se Rockstar ka update-uar disa website të ndryshme të Grand Theft Auto 6 dhe fakti që kompania ka bërë këto ndryshime kaq pranë datës së supozuar të njoftimit të lojës nga leakers (25 mars), i ka bërë fansat të…
Zhvillimi i GTA 6 thuajse konfirmohet nga deklaratat e taksave të Rockstar
Ndonjëherë lajmet dhe 'leaks' nga bota e mrekullueshme e videolojërave vijnë nga vendet më të çuditshme Si mundet që taksat e një kompanie të bëjnë 'leak' një lojë? Epo, Rockstar shfrytëzoi një seksion të veçantë të ligjit të taksave britanike…