Tag: gta5

GTA 5 dhe GTA Online do të vijnë në PS5 në Nëntor
Rockstar Games njoftoi se "Versionet e zmadhuara dhe të zgjeruara" të Grand Theft Auto 5 dhe Grand Theft Auto Online do të vijnë në PlayStation 5 dhe Xbox Series X më 11 Nëntor. Versionet update të lojërave do të ofrojnë…
Update-i i GTA Online krijon probleme të mëdha për konsolat
Një update i ri për Grand Theft Auto 5 zvogëlon në mënyrë drastike loading time për lojtarët e PC, por lojtarët e konsolës vuajnë nga crash-et. Grand Theft Auto Online ka gëzuar një sasi të madhe suksesi që nga dalja…
Shahu, GTA dhe VALORANT patën një rritje masive në Twitch muajin e kaluar
Pavarësisht muajit të shkurtuar, të dy Twitch dhe Facebook Gaming kishin rritje mbresëlënëse vjetore gjatë shkurtit, duke u rritur përkatësisht 82% dhe 79%. Twitch-it iu ul shikueshmëria më e lartë totale prej 2 miliardë orësh të shikuara në janar, në…
Me mbi 100 miliardë shikime në 2019, Minecraft është loja më e madhe në YouTube
YouTube Rewind 2019 është këtu dhe kjo nënkupton dy gjëra: komuniteti i YouTube ka gjetur diçka të re për tu ankuar dhe gjithashtu kemi statistikat për videolojërat më të mëdha në platformë. Mbreti këtë vit është Minecraft, që ka marrë…