GTA Vice City: Si ta shkarkoni dhe instaloni në çdo platformë
Grand Theft Auto Vice City është një nga lojërat më të famshme, që secili prej nesh e ka luajtur të paktën një herë në fëmijërinë e tij. Loja ka dalë thuajse përpara 18 vitesh nga Rockstar Games, por ende mbetet…
Vice City duket fantastik me mods-at e fundit të GTA 5
Vice City Remastered është në dispozicion për t'u shkarkuar, së bashku me një mod që shton protagonistin e djemve të këqij të Vice City, Tommy Vercetti. Vice City Remastered i Lunchxbles është mjaft mahnitës, siç do ta shihni në videon…