5 lojëra që mund të luani para se të dalë GTA 6
Ka kaluar kaq shumë kohë që jemi në pritje të GTA 6, sa në këtë pikë është më mirë të pranojmë faktin që loja do vonohet dhe të fillojmë të shohim opsionet e tjera që kemi. Ndaj në këtë artikull…
Update-i javor i GTA Online ka rritur rewards për contact missions
Jemi në atë kohë të javës kur lojtarët vijnë në Los Santos për të parë se çfarë ka sjellë të re update-i javor i GTA Online. Nëse doni të fitoni ca para shpejt e shpejt, duhet të konsideroni contact missions,…
Si të shkarkoni versionin më të fundit të GTA 5 për PC
GTA V është një nga lojërat me të mëdha të të gjitha kohërave dhe jo vetëm në sensin e shitjeve. Loja ka arritur t'i rezistojë kohës në plot kuptimin e fjalës, duke patur plot lojtarë aktive edhe shtatë vite pas…
Ish zhvilluesi i Rockstar shpjegon pse u soll GTA V remaster në vend të GTA 6
Darion Lowenstein, ish punonjës i Rockstar San Diego, ka shpjeguar se përse në vend të ardhjes së GTA 6 në konsolat e gjeneratës së ardhshme, do të sjellin GTA V Remaster. Të pakta kanë qenë lojërat që kanë patur anticipimin e…