Tag: gta triology update

GTA Trilogy update nuk rregulloi ndonjë gjë të madhe
Në rast se e keni humbur, Grand Theft Auto: The Trilogy Definitive Edition është një rrëmujë e madhe. Rockstar njoftoi remaster-in në tetor dhe e lançoi lojën në nëntor për një audiencë të zhgënjyer. Fansat janë ankuar për defekte, ndryshime…