fbpx

Tag: gta: san andreas

Cheat Codes: Kode për GTA San Andreas
Një ndër lojërat më nostalgjike për shumë gamers është sigurisht GTA San Andreas. Një ndër gjërat e para që shumica prej nesh bënte ishte përdorimi i cheat codes ose kodet. Për t’iu rikthyer nostalgjinë iu keni sjellë një listë me…
Si të gjeni GTA: San Andreas Easter Egg në Cyberpunk 2077
Një lojtar i Cyberpunk 2077 ka gjetur një lojë një referencë meme nga GTA: San Andreas Hedhja në treg e Cyberpunk 2077 gjatë javës së kaluar u prit me shumë reagime të miksuara nga fansat të cilët shpreheshin se e…
Dikush ka arritur të mbarojë GTA: San Andreas për 26 minuta
Rekordi i mëparshëm ishte 4 orë Zbulimi i një glitch-i mjaft interesant për speedruns në GTA: San Andreas, i cili të jep mundësinë të arrish në misionin final të lojës menjëherë, e ka ulur rekordin botëror nga thuajse 4 orë…
Modi më i fundit i Resident Evil sjell së bashku C.J dhe Big Smoke nga GTA: San Andreas
"Oh shit here we go again" Resident Evil 2 ka qenë një nga lojërat më të suksesshme të vitit deri më tani. Të gjithë thonë që i është afruar shumë origjinalit dhe se ka kombinuar aksionin, horrorin, misterin dhe strategjinë…