Tag: gta san andreas remastered

Ju mund të luani GTA: San Andreas remaster falas muajin tjetër
Është një kohë emocionuese për të qenë një fans i Grand Theft Auto. Pas vitesh pritjeje për marrëveshjen reale, Rockstar Games më në fund pranoi dhe zbuloi Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition. Ky bundle remastered përfshin…