Tag: gta remaster

Thuhet se GTA Remasters duken njësoj me ndryshime minimale
Fansat e Grand Theft Auto janë duke pritur me padurim shikimin e tyre të parë në trilogjinë remastered të GTA pasi Rockstar Games premtoi të japë "përmirësime grafike dhe përmirësime moderne të lojës" për këta tituj klasikë. Sidoqoftë, fansat mund…