“GTA mode” do të jetë e mundur në Cyberpunk 2077, por ju mund të ndërroni mendjen rrugës
Kur Cyberpunk 2077 të lançohet në fund të këtij viti, ju do të mund të vidhni makina dhe të shkaktoni pak kaos në lojën RPG në Night City. Zhvilluesi CD Projekt Red konfirmoi se nuk do të ketë sistem morali…