Tag: gta mobile

GTA 5 | Si ta luani në Android dhe iOS?
Grand Theft Auto V është një prej lojërave më të suksesshme që Rockstar ka sjellë ndonjëherë dhe që vazhdon dhe luhet edhe sot e kësaj dite. Por si ta luani GTA 5 në pajisjet tuaj mobile, Android APK ose iOS?…