Tag: gta map

GTA 6 mund të ketë një vendndodhje “internacionale”
Fansat e pasionuar të Grand Theft Auto janë bërë ekspertë në gjetjen e të dhënave ose sugjerimeve gjatë pritjes së tyre për një datë të lançimit të GTA 6, dhe ata mund të kenë bërë një zbulim të madh në…