Tag: gta graphics

Një leak parashikon grafika fantastike për GTA 6
Leaks për GTA 6 janë të shumtë dhe të pafundmë gjatë ditëve të sotshëm duke filluar që nga historia e lojës dhe deri tek gameplay i saj. Por tashmë një leak i ri ndryshe nga ata të zakonshmit ka dalë…