Tag: gta 6 teaser

Zbulohen gjurmë të GTA 6 në GTA Trilogy
Rockstar Games ka lançuar Grand Theft Auto: The Trilogy Definitive Edition, dhe ndërsa të gjithë në internet duket se janë të fiksuar me GTA San Andreas dhe GTA Vice City, në fakt është GTA III ajo që ka një teaser…