Tag: gta 6 online

Një patentë e re konfirmon detaje të gameplay-it të GTA 6 Online
Një patentë e re e krijuar nga Rockstar Games ka sugjeruar drejt GTA 6 Online mode, si një expansion i asaj çfarë kemi tani në GTA Online. Teksa fansat kanë qenë duke kërkuar brenda GTA V dhe GTA Online për…