Tag: GTA 6 leaks

GTA 6 mund të ketë një vendndodhje “internacionale”
Fansat e pasionuar të Grand Theft Auto janë bërë ekspertë në gjetjen e të dhënave ose sugjerimeve gjatë pritjes së tyre për një datë të lançimit të GTA 6, dhe ata mund të kenë bërë një zbulim të madh në…
Screenshots të GTA 6 në Vice City mund të jenë të vërteta
Disa fansa të Grand Theft Auto janë të bindur se screenshot-et e reja leak të hartës së GTA 6 janë të vërteta edhe pse personat që i kanë bërë janë përpjekur t’i hedhin poshtë. Për bezdi të miliona fansave në…