Tag: gta 5 next gen

GTA 5 performon më mirë në PS5 se sa në Xbox Series X
Duket sikur versioni PlayStation 5 i Grand Theft Auto V performon më mirë se versioni Xbox Series X|S. Remaster-i i ri i GTA 5 i jep lojës një buff me një rritje të shpejtësisë së FPS, rezolucion 4K dhe të…
Zbulohet kur do të dalë GTA 5 për PS5 & Xbox Series X
Versionet e next gen të Grand Theft Auto 5 në konsolat PlayStation 5 dhe Xbox Series X|S tani kanë një datë lançimi. Rockstar Games njoftoi këtë javë se ato versione të lojës do të publikohen më 15 mars me krijuesin…
GTA 5 për PS5 dhe Xbox Series X shtyhet për Mars 2022
Rockstar Games shfaqi pamje dhe veçori të reja nga versionet e zgjeruara të Grand Theft Auto Online dhe Grand Theft Auto 5 në Playstation Showcase të së enjtes. Tani e dimë që botimet e zgjeruara do të përfshijnë ndërrimin e…
GTA 5 do luhet në 4K dhe 60 FPS në PS5
Gjatë vitit të kaluar Rockstar Games konfirmoi se Grand Theft Auto V do të vijë në PlayStation 5 dhe Xbox Series X|S. Dhe së fundmi disa detaje të reja janë zbuluar. Sipas informacioneve fillestare nga Rockstar dimë që versioni next-gen…