Tag: gta 4 remaster

Remaster i Red Dead Redemption dhe GTA IV janë anulluar
Kotaku i ka vërtetuar tani thashethemet me burimet e veta. Ata gjithashtu kanë shtuar se projektet e rikrijimit të Red Dead Redemption dhe GTA IV mund të rikthehen në një datë të mëvonshme, me gjasë pasi Rockstar të jetë në…
GTA 6 mund të mos jetë loja e ardhshme GTA
Rezulton se Grand Theft Auto 6 në zhvillim mund të mos jetë në fakt loja tjetër Grand Theft Auto që do të lëshohet Fansat kanë pritur me durim (pak a shumë) vazhdimin e GTA V për gati dhjetë vjet tani,…