Tag: gt7

Një lojtar zbulon UFO në Gran Turismo 7
Një lojtar i Gran Turismo 7 ka zbuluar ekzistencën e alienëve brenda skenës së garave. Kjo është paksa surprizë, pasi Gran Turismo 7 është një nga simuluesit më të detajuar dhe realist të garave . Gran Turismo 7 ka marrë…