Tag: Grotti Itali RSX

Makina më e shpejtë në GTA Online në 2021
Besoni apo jo, Grand Theft Auto Online po bën gati tetë vite, dhe vazhdon ende të jetë një nga lojrat më të pëlqyera. Përditësimet e rregullta të përmbajtjes ndihmojnë për ta mbajtur lojën në gjendje të mirë. Ka shumë më…