Beta e Path of Exile 2 mund të vonohet
Duket se do të duhet të presim edhe pak për të provuar betan e Path of exile 2. Zhvilluesi Grinding Gear Games ka shpresuar që do e sillte në duart e lojtarëve më vonë gjatë këtij viti, por një vonesë…
Path of Exile do të ketë katër expansions këtë vit
Vazhdimi i serisë së dytë të lojës, nuk do e ngadalësojë të parën. Path of Exile do të vazhdojë të rritet në 2020, pavarësisht njoftimit të vitit të shkuar për një vazhdim të lojës. Kjo është konfirmuar nga studioja Grinding…
Path of Exile 2 do të ketë një fazë beta në fund të 2020
Konfirmohet zyrtarisht Path of Exile 2 Path of Exile 2 është tashmë zyrtare. Update i madh që pritej të quhej Path of Exile 4.0 tani do të jetë një lojë tërësisht e re që do të sjellë shumë gjëra të…
Path of Exile lançohet në PS4 dhe është free-to-play
Fansat e Diablo II të bëhen gati. Grinding Gear Games më në fund ka lançuar Path of Exile për PS4. Path of Exile është një lojë aksion role-playing e ngjashme me seritë e lojës Diablo. Gjithsesi e bukura në këtë…
Konfirmohet ardhja e Path of Exile për PlaySation 4
RPG-ja Path of Exile zyrtarisht do të bëjë hyrjen e saj për PlayStation 4. Grinding Gear Games bënë njoftimin zyrtar dhe postuan edhe një trailer të lojës. Ndiqeni më poshtë: Path of Exile do vijë për PlayStation 4 në dhjetor,…