Elon Musk dhe Grimes kanë ndryshuar emrin e fëmijës së tyre
Interneti ka folur pa pushim për emrin e fëmijës së Grimes dhe Elon Musk dhe se si duhet shqiptuar siç duhet, që kur ai lindi në fillim të majit. Gjithsesi, këngëtarja dhe themeluesi i Tesla kanë vendosur të bëjnë një…