Një lojë e re e serive Grid do të vijë në shtator
Kanë kaluar pesë vite që nga loja e fundit. Përsa i përket lojërave me gara, Grid është një lojë e mirë. Deri në 2014 kishim dy lojëra Grid dhe pastaj për arsye të panjohura thjesht nuk u publikuan më lojëra…