Operatori i parë për Rainbow Six Siege Year 5 mund të jetë Kure Galanos
Është pak a shumë e konfirmuar se Siege është e drejtuar për në Greqi Jemi afër mbylljes së vitit të tanishëm në Rainbow Six Siege dhe kjo do të thotë vetëm një gjë: është koha për të parë të dhënat…