Update i ri i CS:GO ndihmon lojtarët të perfeksionojnë granatat
Disa komanda të reja ndihmojnë lojtarët të praktikojnë hedhjen e granatave Të përdorësh mirë granatat në Counter Strike: Global Offensive është një aftësi kyç për të ndihmuar ekipin të fitojë raundin dhe update i fundit i CS:GO e bën më…