Riot Games konfirmon një League of Legends MMO është në zhvillim
Greg Street, zv./president i IP-së dhe entertainment në Riot, ka postuar në Twitter: "Kam lajme!", duke shpjeguar se "puna e tij e fundit në Riot ka qenë të ndihmojë zhvillimin e universit të League, për të cilin do të kemi…