Shkrimtari i filmit të Death Note 2 informon fansat për skenarin
Kaq popullore sa është bërë anime vitet e fundit, është normale që interesi për të adaptuar disa prej tyre si filma live-action të jetë prezent. Këto të fundit padyshim që janë përmirësuar gjithmonë e më shumë me kalimin e kohës…
Filmi i ri i Mortal Kombat do të ketë Fatalities me pullë të kuqe
Një tentativë për të rregulluar problemet me filmat e parë Mortal Kombat Ndërkohë që jeni duke pritur për luftëtarët e ardhshëm në Mortal Kombat 11 DLC, shumë përmbajtje pritet të vijë nga bota e Mortal Kombat, përfshirë këtu dhe një…
Kemi një datë lançimi për filmin e ri të Mortal Kombat
Pas lajmit që xhirimet për filmin e ri të Mortal Kombat do të fillonin këtë vit në Australi, Warner Bros ka vendosur një datë për ardhjen e filmit. Pritja jonë do të zgjasë deri në 5 Mars të 2021. Se…
Filmi Saints Row do të drejtohet nga regjizori i Fate Of The Furious
F. Gary Gray godet sërish. Ka kaluar pak kohë që kur kemi patur të bëjmë me Saints Row, por kjo gjë do të ndryshojë së shpejti. Sipas raportimeve, një adaptim i i serive gonzo open-world është në punë e sipër.…