Tag: greedfall

Zbulohen lojërat falas të PS Plus për janar 2021
Është e mërkura e fundit e muajit, që do të thotë se Sony ka njoftuar serinë e ardhshme të lojërave falas PlayStation Plus. Së pari, pronarët e PlayStation 5 mund të presin që të marrin një kopje falas të Maneater…
Zbulohen screenshot-et dhe trailer-i i RPG-së së re Greedfall
Loja do të prezantohet në E3 2019 dhe është zhvilluar nga SPIDERS Focus Home Interactive ka zbuluar trailer-in dhe screenshot-et që do të paraqiten në E3 për RPG e re nga SPIDERS, Greedfall. Loja do të zhvillohet në shekullin e…