Ja se çfarë duhet të presin fansat e anime këtë verë
Kjo verë do të jetë mjaft e ngjeshur për fansat e anime Vera po vjen dhe me shume anime për fansat e saj. Gjate sezonit te pranverës shume prej anime u shtynë për në verë ose më vonë  për shkak…