Çdo gjë që dihet mbi eventin e raketës në Fortnite
Duket se një tjetër raketë po bëhet gati të shpërthejë në Fortnite. Epic Games duket sa ka ndërmend të sjellë një tjetër event gjigand me raketë për Fortnite Battle Royale dhe tashmë ka filluar ndërtimin e saj në Season 10.…
Çdo gjë e re në update v10.30 të Fortnite
Dy vendndodhje të reja janë shtuar në lojë. Update-i i fundit i shkarkueshëm i Fortnite që pas Zapper Trap erdhi live sot. Dy update-et e fundit të lojës sollën Borderlands dhe kthyen Retail Row në një parajsë të mbushur me…
Rift Beacons në Paradise Palms dhe Polar Peak janë aktivizuar
Moisty Mire dhe Greasy grove pritet që ti zëvendësojnë. Dy Rift Beacons të Fortnite që ndodhen momentalisht në Paradise Palms dhe Polar Peak janë aktivizuar fiks në kohë për update v10.30 të kësaj jave. Rift Beacons janë pak a shumë…