LEAK: Një grappling hook dhe një mburojë mund të vijnë në PUBG Mobile
Këto do të jenë pjesë e një mode-i të ri Një mode i ri me grappling hooks, aftësi dhe mburoja mund të vijë në PUBG Mobile, siç duket nga disa filmime të beta-s kineze të lojës të marra nga YouTuber-i…