Tag: graphics

Çfarë rëndësie ka karta grafike në PC?
Kartat grafike përdoren për të luajtur lojëra dhe për të bërë dizajnim duke përdorur shumë veçori tërheqëse dhe për të bërë projekte efektive në të cilat përdoren kartat grafike. Ka shumë softuare të dobishëm, programe, lojëra dhe tools të tjera…
Intel ka gati gjeneratën e re të CPU-ve pa grafik të integruar
Intel dje njoftoi se kishte gati procesorin e ri të gjeneratës së 9-të. Një vështrim i shpejtë na tregon se këto janë CPU të njejtë me ato të gjeneratave të kaluara por me një ndryshim të vogël por të rëndësishëm,…