Tag: graphics card

Çfarë rëndësie ka karta grafike në PC?
Kartat grafike përdoren për të luajtur lojëra dhe për të bërë dizajnim duke përdorur shumë veçori tërheqëse dhe për të bërë projekte efektive në të cilat përdoren kartat grafike. Ka shumë softuare të dobishëm, programe, lojëra dhe tools të tjera…
AMD prezanton kartën e re grafike RX 6700 XT
AMD njoftoi sot se karta grafike AMD RX 6700 XT do të dali në treg më 18 Mars, duke u ofruar gamers-ave një version tjetër të RDNA 2. Me një çmim fillestar prej $479, RX 6700 XT do të jetë…