Hani jashtëqitje dhe vdisni në update-in e rradhës së Atlas
Në 7 janar, zhvilluesi i Atlas, Grapeshot Games ka në plan të sjellë një patch që krahas shumë ndryshimeve në dobi të lojës, do të bëjë ngrënien e jashtëqitjes një dënim me vdekje. Nuk specifikohet se jashtëshqitja e kujt duhet…