Tag: granolah arc

Dragon Ball Super publikon një trailer special për kapitullin e ri
Dragon Ball Super më në fund ka publikuar një kapitull të ri intensiv dhe ka ndarë një promo të re speciale për të festuar! Granolah the Survivor arc u njoftua më parë se do të përfundojë këtë vit, dhe tashmë…
Dragon Ball Super ndan informacione rreth arc së ardhshme
Dragon Ball gjithmonë ka diçka nën mëngë, kështu që nuk duhet të jetë befasi që viti 2022 të na sjellë disa surpriza. Pas disa muajsh, ekskluziviteti do të sjellë një film të ri në kinema, dhe Dragon Ball Super ende…