Tag: grand theft

Nxitoni të merrni këtë lojë falas në PlayStation Plus
PlayStation zbuloi para disa kohësh se çfarë do të marrin këtë muaj abonuesit e muajit mars. Dhe tashmë një lojë tjetër falas është gati prandaj nxitoni ta merrni. Këtë muaj PlayStation njoftoi se do të japë falas për muajin mars…