Update i fundit i GTA Online sjell një makinë të re dhe shpërblime
Update i parë i këtij viti në GTA Online sjell disa veçori të reja Është një viti i ri dhe mundësi të reja janë shfaqur në horizontin e GTA Online. Në fund të 2019 patëm ardhjen e një vjedhjeje të…