5 arsye pse duhet të luani GTA Online në 2021
Pse GTA Online është një ndër lojërat që duhet të luani në vitin 2021 GTA Online ka qenë një ndër lojërat online multiplayer më të pëlqyera dhe më popullore që prej lançimit të tij gjatë vitit 2013 bashkë me Grand…
Kode për GTA 5: Cheat Codes për Armë, makina, superfuqi dhe më shumë
GTA 5 sjell mënyra për t’ua bërë lojën më argëtuese dhe më të thjeshtë me anë të cheat codes. Këtu keni disa kode për GTA 5 GTA 5 po bën më shumë se shtatë vite që ka dalë në treg…
Si të blini municione më të lira në GTA Online
Lojtarët e Grand Theft Auto Online kanë disa këshilla të mençura se si mund të merrni municione të lira për armët, që mund t'ju kursejnë edhe nga një udhëtim i gjatë në Ammu-Nation. Kjo këshillë ka ardhur nga përdoruesi i…
Grand Theft Auto 5 praktikisht e theu më dysh Epic Store
Si duket qe një lojë që të gjithë e donin, në të njejtën kohë. Mund të mendonit se shumica e njerëzve që duan një lojë që ka shtatë vite që ka dalë, si në rastin e Grand Theft Auto 5,…