Eventi Grand Soirée Arcade mbyll Season 3 të Apex Legends
Ky event do të sjellë 7 limited-time modes, skin-e dhe shumë më shumë Me sezonin e tretë të Apex Legends që është pranë fundit, Respawn Entertainment po e mbyllin kapitullin e tretë të lojës duke sjellë një event gjigand të…