Tag: granata

Si të gjeni dhe bëni ‘predict’ granatave në CS:GO | GUIDE
Gjetja e strukturave më të fundit dhe më të mira të hedhjes së granatës në Counter-Strike: Global Offensive nuk është gjithmonë e lehtë. Por ekziston një mjet që e bën këtë detyrë shumë më të menaxhueshme. Karakteristika e parashikimit të…
Granatat nuk do të kthehen në mode-et kompetitive të Fortnite këtë sezon
Nuk do të ketë asnjë eksploziv që kthehet, të paktën tani për tani. Javë pas hoqën granatat në Fortnite për shkak të disa bugs, Epic Games ka konfirmuar se armët nuk do të bëjnë kthimin në mode-et kompetitive, të paktën…