Tag: Gran Turismo 7

Vazhdimi i God of War do të vijë dhe në PS4
Sipas një interviste të re me Hermen Hulst, kreu i PlayStation Studios, Gran Turismo 7 dhe vazhdimi i God of War nuk do të jenë ekskluzive për PlayStation 5, ato gjithashtu do të lëshohen në PlayStation 4. Në intervistë, e…
Gran Turismo 7 zbulohet për PlayStation 5
Gran Turismo 7 u zbulua në shfaqjen e The Future of Gaming, që mbajti Sony në 11 qershor. Fansat e lojërave me gara patën mundësi të shihnin se si do të dukej loja e re në PS5. Ja çdo që…