fbpx
Lady Gaga mund të bëjë një paraqitje në Cyberpunk 2077
Lady Gaga mendohet të bëjë një paraqitje në Cyberpunk 2077. Artistja që ka fituar Grammy dhe Oscar është parë në studion e zhvillluesit CD Projekt Red’s Warsaw dhe disa burime e konfirmojnë prezencën e saj të ardhshme në lojë. Sado…