Tag: gpu stock

Pushtimi i Ukrainës mund të përkeqësojë mungesën e GPU
Vazhdimi i Luftës Ruso-Ukrainase ka bërë që dy furnizues ukrainas të neonit të pushojnë prodhimet dhe kjo nga ana tjetër ka të ngjarë të ndikojë në mungesën globale të semiconductors, sipas një deklarate nga një analist i firmës kërkimore të…
A ka ndikuar rënia e crypto në stokun e GPU-ve?
Një rënie në tregjet e kriptomonedhave mund të mos jetë një lajm i këndshëm për disa, por për gamers, mund të jetë një lajm i mrekullueshëm. Ka shenja të hershme që çmimet e kartave grafike po bien. Megjithatë, çmimet në…