Ky tweet sugjeron se Tfue mund të lërë Twitch për Mixer
Pasojat për Twitch mund të jenë kolosale, nëse edhe Tfue vendos të largohet. Me gjigandin e rradhës të streaming, Shroud, që bëri lëvizjen e tij në Mixer pas Ninja dhe me King Gothalion që e ndoqi pak më vonë, të…